The store will not work correctly in the case when cookies are disabled.
Prosimy o zapoznanie się z naszymi informacjami dotyczącymi polityki prywatności i ochrony danych osobowych.
Chcemy, aby korzystanie z naszej Witryny było komfortowe. W celu poprawy jakości funkcjonowania Serwisu i dostosowania treści reklamowych do Twoich preferencji, my i nasi zaufani partnerzy możemy przechowywać pliki cookies w Twojej przeglądarce i przetwarzać zawarte w nich dane osobowe analityczne i marketingowe. Kontynuując korzystanie z naszej Witryny bez zmiany prywatności ustawienia, wyrażasz zgodę na przechowywanie plików cookies w Twojej przeglądarce. Pamiętaj, że zawsze możesz się wycofać Twoja zgoda poprzez zmianę ustawień dotyczących plików cookies na zasadach opisanych w naszej Informacji dotyczącej plików cookie. Dodatkowe informacje o zasadach przetwarzania Twoich danych osobowych i przysługujących Ci prawach znajdziesz w naszej Polityce Prywatności.
Mizuho Island Spirits to niedojrzałe Awamori („Ippanshu”) destylowane przez „Mizuho Distillery” na okinańskiej wyspie Ryukyu. Awamori to najstarszy destylowany alkohol z Japonii. Wykonany jest z ryżu i czarnej formy koji (ryż słodowany), destylowanej jednorazowo i produkowanej tylko na wyspach Okina...
Unikalny, wiekowy Awamori pochodzi z japońskiej destylarni Mizuho na wyspie Ryukyu. Ten lokalny rodzaj alkoholu produkowana jest z ryżu z Tajlandii i Koji, który jest raz destylowany. Awamori musi być leżakowane przez minimum trzy lata w słoikach przed butelkowaniem – ta wersja została poddana pięci...
Niezwykle cytrusowy, orzeźwiający i jedwabisty w smaku gin stworzony na bazie spirytusu słodowego i zbożowego wydestylowanego w aparacie Coffeya znajdującym się na terenie destylarni Miyagikyo. W produkcji obok tradycyjnych ziół i przypraw takich jak jałowiec, kolendra czy dzięgiel wykorzystano japo...
Wysokiej jakości likier yuzu z destylarni Helios na Okinawie. Doskonale oddaje pikantny, lekko ziołowy charakter najsłynniejszych japońskich cytrusów.
Aromat: Cytrynowy, świeży.
Smak: Pięknie cierpki, mieszający się ze słodyczą likieru.
Okinawan citrus to likier inspirowany najbardziej południowym i subtropikalnym regionem Japonii - Okinawą. Świeży sok Shikuwasa (okinawski owoc cytrusowy) jest mieszany z syropem, aby stworzyć miękki i aromatyczny napój. Ma lekko żółtą barwę i zapach ostrych, kwaśnych owoców cytrusowych. Kwasowość i...
Tokyo Nights Japanese Gin produkowany jest z melasy z trzciny cukrowej i wykorzystuje liczne lokalne składniki roślinne, takie jak kora yuzu lub proszek matcha. Do tego dochodzą jagody jałowca, nasiona kolendry i korzeń lukrecji. Rośliny są macerowane przez 24 godziny.
Tokyo Night Rum produkowany jest z lokalnej melasy z trzciny cukrowej z wyspy Okinawa. Nie posiada dodatku cukrów ani słodzików. Charakteryzuje się szeroką paletą aromatów, przez co idealnie nadaje się do tworzenia koktajli w stylu japońskim.
Eiko Handcrafted to subtelna wódka z wyspy Hokkaido. Powstaje z japońskich zbóż i miejscowej wody źródlanej, cechującej się niezrównaną czystością i jakością. Jej smak dodatkowo łagodzi unikalna technologia filtracji wykrzystująca warstwy piasku i węgla. Trzykrotnie destylowana i czterokrotnie filtr...
Firma Choya jest jedną z najbardziej rozpoznawanych firm japońskich na świecie. Założył ją w 1924 roku Sumitaro Kondo, który swą przygodę w branży alkoholowej rozpoczął od produkcji win gronowych. Od 1949 roku forma wytwarza także brandy, od 1951 wina owocowe, zaś od 1959 – umeshu. Dodatkowo Choya w...
Składniki roślinne ginów Sakurao oddają szeroką gamę nut aromatycznych, głęboko
cytrusowych, takich jak kwiat cytryny czy bogaty zapach juzu, a także aromaty japońskiego cyprysu i muszli ostryg. Jednak kluczowym elementem ich tworzenia jest kwiat wiśni, zwany po
japońsku sakura. Od jego japońskiej...
Wyjątkowy rum produkowany w japońskiej wytwórni sake Kikusi. To połączenie Japońskiej doskonałości i tradycyjnych metod. Niezwykle starannie dopracowana receptura, bogata w akcenty kwiatowe i owocowe. Produkowany wyłącznie z czystego soku z trzciny cukrowej. Leżakuje w beczkach z japońskiego dębu bi...
Gin Etsu powstał w Japonii na wyspie Hokkaido, popularnej destynacji zimowej dla narciarzy. Japoński termin „Etsu” oznacza „przyjemność”, co sprawia, że natychmiast staje się jasne, czego można się spodziewać, delektując si...
Subskrybuj newsletter i otrzymaj kod rabatowy. Kod rabatowy 20 zł na jednorazową rezerwację za kwotę minimum 200 zł*
*Kod rabatowy ważny jest przez 60 dni i nie łączy się z innymi promocjami na stronie serwisu winnicalidla.pl. Użytkownik może wykorzystać tylko jeden kod rabatowy z tytułu zapisu do newslettera.
Cieszymy się, że będziemy w kontakcie!
Łap rabaty i dostęp do wszystkich akcji promocyjnych. Rezerwuj i odbierz już następnego dnia.
Odbierz 20 zł rabatu i inspirującego ebook'a - kliknij w link przesłany na Twojego maila.
Rabat 20 zł jest aktywny przy rezerwacji za min. 200 zł.