The store will not work correctly in the case when cookies are disabled.
Prosimy o zapoznanie się z naszymi informacjami dotyczącymi polityki prywatności i ochrony danych osobowych.
Chcemy, aby korzystanie z naszej Witryny było komfortowe. W celu poprawy jakości funkcjonowania Serwisu i dostosowania treści reklamowych do Twoich preferencji, my i nasi zaufani partnerzy możemy przechowywać pliki cookies w Twojej przeglądarce i przetwarzać zawarte w nich dane osobowe analityczne i marketingowe. Kontynuując korzystanie z naszej Witryny bez zmiany prywatności ustawienia, wyrażasz zgodę na przechowywanie plików cookies w Twojej przeglądarce. Pamiętaj, że zawsze możesz się wycofać Twoja zgoda poprzez zmianę ustawień dotyczących plików cookies na zasadach opisanych w naszej Informacji dotyczącej plików cookie. Dodatkowe informacje o zasadach przetwarzania Twoich danych osobowych i przysługujących Ci prawach znajdziesz w naszej Polityce Prywatności.
Ron Cristobal Santa Maria Vintage 2009 to limitowana edycja rumu z Dominikany. Wytwarzany z melasy, destylowany kolumnowo w 2009 roku. Kupaż dojrzewał przez co najmniej 13lat w beczce po bourbonie. Edycja limitowana i liczy 2063 butelki. Butelkowany bez filtracji na zimno.
Ron Cristobal Santa Maria Islay Cask Finish to limitowana edycja rumu z Dominikany. Wytwarzany z melasy, destylowany kolumnowo w 2007 roku. Kupaż dojrzewał co najmniej 15 lat, finiszowany w beczkach po whisky z Islay. Edycja limitowana i liczy 1509 butelek. Butelkowana bez filtracji na zimno.
Ron Cristobal Santa Maria Tokaji Finish to limitowana edycja rumu z Dominikany. Wytwarzany z melasy, destylowany kolumnowo w 2009 roku. Kupaż dojrzewał przez co najmniej 13lat, finiszowany w beczce po winie szczepu Tokaji. Edycja limitowana i liczy 802 butelki. Butelkowany bez filtracji na zimno....
Ron Cristobal Santa Maria Marsala Finish to limitowana edycja rumu z Dominikany. Wytwarzany z melasy, destylowany kolumnowo w 2009 roku. Kupaż dojrzewał przez co najmniej 13lat, finiszowany w beczce po winie szczepu Marsala. Edycja limitowana i liczy 902 butelki. Butelkowany bez filtracji na zimno....
Ron Cristobal Santa Maria Chenin Blanc Finish to limitowana edycja rumu z Dominikany. Wytwarzany z melasy, destylowany kolumnowo w 2009 roku. Kupaż dojrzewał przez co najmniej 13lat, finiszowany w beczce po winie szczepu Chenin Blanc. Edycja limitowana i liczy 921 butelek. Butelkowany bez filtracji ...
Naud HIDDEN LOOT Dark Reserve Spiced Rum jest wytwarzany w Panamie z melasy z trzciny cukrowej. Leży przez dwa lata w beczkach po amerykańskim białym dębie po bourbonie. Po podróży do Francji, przyprawiony rum staje się Hidden Loot Dark Reserve Spiced Rum o smakach takich jak: gorzka pomarańcza, fas...
Rum produkowany z melasy. Destylowany w Panamie w kolumnowych alembikach, zanim rozpocznie swój 15-letni okres przechowywania w Panamie, a kończy we Francji, w beczkach po koniaku.
Pierwszy etap dojrzewania odbywa się w beczkach po bourbonie z amerykańskiego dębu.
Kolor: mahoń.
Aromat: słodkawy...
To blend powstały na bazie delikatnego rumu z Filipin, potężnego, destylowanego w alembikach rumu z Ghany ( obydwa z melasy), uzupełnionego delikatnym i aromatycznym rumem z soku trzciny cukrowej z Wietnamu.
Po zblendowaniu, rum poddany zostaje kolejnej maturacji w beczkach po Sherry Oloroso.
Biały rum o smaku malinowym, który uwalnia bardzo wyraźny aromat malin i kwiatów. Jego wyjątkowość polega na silnym aromacie, który przywodzi na myśl ciasto malinowe i inne wypieki owocowe. Dobrze wyważony między słodkim a kwaśnym smakiem, w konsystencji jedwabisty, o drzewno-kwiatowym zapachu...
Rum ananasowy. Na trzy spróbowane różne rumy o tym smaku ten wart jest spróbowania. Fajna nuta i ciekawy finish tak jak w opisie. Jak dla mnie wart skosztowania. Jeśli ktoś szuka rumu pineapple to moja lista to 1 Rummers 2 Botafogo 3 Plantation.Marcin
Botafogo Espresso to idealnie skomponowany kawowy likier rumowy, którego bazą jest ciemny karaibski rum. W aromatach dominuje zapach palonych ziaren kawy, czekolady i ziół, które w pełni oddają jego pochodzenie. Rum pochodzi z Wysp Karaibskich, które znane są jako jeden z głównych, światowych produc...
Pięcioletni rum z Wenezueli o lekkim aromacie wybornej kawy i karmelu. Wyczuwalny jest również aromat drzewny z nutą wanilii i złożonym smakiem egzotycznych owoców i cynamonu.
Wenezuelski rum dojrzewający przez 15 lat wyłącznie w Wenezueli, w beczkach z amerykańskiego dębu po burbonie. Do jego produkcji używa się trzciny cukrowej odmian Romana i Cubana, która jest zbierana tylko raz w roku między grudniem a majem, nieprzerwanie w dzień i w nocy. Fermentacja trwa od 12 do ...
Subtelny rum z Fidżi, lekko doprawiony ciepłymi nutami wanilii. Wytwarzany ręcznie z najlepszych lokalnych składników i filtrowany przez unikalny węgiel z łupin orzecha kokosowego, zapewnia cudownie gładki i wyraźnie czysty smak. Nazwa rumu nawiązuje do historii kraju. Bati [bah-ti] byli fidżyjskimi...
Petarda smaku! Bardzo łagodny na języku, grzejący w gardle rum o ciekawym słodkawym smaku z niesamowitym finiszem!
Zamieniłbym nie jedną single malt na ten rum! Warto!Domis
Za produkcją Takamaka Rum stoi destylarnia Trois Frères. Założona w 2002 roku gorzelnia, znajduje się na terenie starej tropikalnej plantacji na Seszelach. Zainspirowani oryginalną recepturą ich dziadka, bracia d’Offray stworzyli pierwszy rum na Seszelach. Obecnie destylują 7 rodzajów rumów od biały...
Za produkcją Takamaka Rum stoi destylarnia Trois Frères. Założona w 2002 roku gorzelnia, znajduje się na terenie starej tropikalnej plantacji na Seszelach. Zainspirowani oryginalną recepturą ich dziadka, bracia d’Offray stworzyli pierwszy rum na Seszelach. Obecnie destylują 7 rodzajów rumów od biały...
Za produkcją Takamaka Rum stoi destylarnia Trois Frères. Założona w 2002 roku gorzelnia, znajduje się na terenie starej tropikalnej plantacji na Seszelach. Zainspirowani oryginalną recepturą ich dziadka, bracia d’Offray stworzyli pierwszy rum na Seszelach. Obecnie destylują 7 rodzajów rumów od biały...
Za produkcją Takamaka Rum stoi destylarnia Trois Frères. Założona w 2002 roku gorzelnia, znajduje się na terenie starej tropikalnej plantacji na Seszelach. Zainspirowani oryginalną recepturą ich dziadka, bracia d’Offray stworzyli pierwszy rum na Seszelach. Obecnie destylują 7 rodzajów rumów od biały...
Hell or High Water XO
Ten wyjątkowo rum to połączenie specjalnie wyselekcjonowanych destylatów pochodzących z aż 4 wysp: Barbadosu, Trynidadu, Jamajki i Gujany. Niektóre z nich dojrzewają w beczkach po amerykańskim bourbonie przez okres 15 lat. Aromat owoców tropikalnych, przypraw, czerwonego jabł...
Hell or High Water - dawniej Ron the Jeremy – to marka rumów która, po burzliwych przejściach i wielu upadkach odchodzi od kontrowersyjnego wizerunku twarzy tej marki. Dalej jednak chcą tworzyć doskonałe trunki, które pokochało wiele osób na całym świecie. Nowa nazwa Hell or High Water ma oznaczać g...
Worthy Park Single Estate Reserve to prawdziwy jamajski rum o wyraźnym i owocowym charakterze. Jest to blend rumów w wieku od 6 do 10 lat starzonych w beczkach po Bourbonie. Jedno z pierwszych samodzielnych wydań od Worthy Park, które pokazało wysoką jakość, charakteryzują rumy z tej destylarni.
...
W 1890 roku rozpoczęła się historia destylarni Flor De Cana, kiedy to jej założyciel uznał, że idealnym miejscem do zbudowania zakładu będą podłoża wulkanu San Cristobal, najwyższego oraz najbardziej aktywnego w Nikaragui. Żyzność ziem, ciepły wulkaniczny klimat oraz wzbogacona woda tworzą idealne w...
Subskrybuj newsletter i otrzymaj kod rabatowy. Kod rabatowy 20 zł na jednorazową rezerwację za kwotę minimum 200 zł*
*Kod rabatowy ważny jest przez 60 dni i nie łączy się z innymi promocjami na stronie serwisu winnicalidla.pl. Użytkownik może wykorzystać tylko jeden kod rabatowy z tytułu zapisu do newslettera.
Cieszymy się, że będziemy w kontakcie!
Łap rabaty i dostęp do wszystkich akcji promocyjnych. Rezerwuj i odbierz już następnego dnia.
Odbierz 20 zł rabatu i inspirującego ebook'a - kliknij w link przesłany na Twojego maila.
Rabat 20 zł jest aktywny przy rezerwacji za min. 200 zł.