The store will not work correctly in the case when cookies are disabled.
Prosimy o zapoznanie się z naszymi informacjami dotyczącymi polityki prywatności i ochrony danych osobowych.
Chcemy, aby korzystanie z naszej Witryny było komfortowe. W celu poprawy jakości funkcjonowania Serwisu i dostosowania treści reklamowych do Twoich preferencji, my i nasi zaufani partnerzy możemy przechowywać pliki cookies w Twojej przeglądarce i przetwarzać zawarte w nich dane osobowe analityczne i marketingowe. Kontynuując korzystanie z naszej Witryny bez zmiany prywatności ustawienia, wyrażasz zgodę na przechowywanie plików cookies w Twojej przeglądarce. Pamiętaj, że zawsze możesz się wycofać Twoja zgoda poprzez zmianę ustawień dotyczących plików cookies na zasadach opisanych w naszej Informacji dotyczącej plików cookie. Dodatkowe informacje o zasadach przetwarzania Twoich danych osobowych i przysługujących Ci prawach znajdziesz w naszej Polityce Prywatności.
Za produkcją Takamaka Rum stoi destylarnia Trois Frères. Założona w 2002 roku gorzelnia, znajduje się na terenie starej tropikalnej plantacji na Seszelach. Zainspirowani oryginalną recepturą ich dziadka, bracia d’Offray stworzyli pierwszy rum na Seszelach. Obecnie destylują 7 rodzajów rumów od biały...
Za produkcją Takamaka Rum stoi destylarnia Trois Frères. Założona w 2002 roku gorzelnia, znajduje się na terenie starej tropikalnej plantacji na Seszelach. Zainspirowani oryginalną recepturą ich dziadka, bracia d’Offray stworzyli pierwszy rum na Seszelach. Obecnie destylują 7 rodzajów rumów od biały...
Za produkcją Takamaka Rum stoi destylarnia Trois Frères. Założona w 2002 roku gorzelnia, znajduje się na terenie starej tropikalnej plantacji na Seszelach. Zainspirowani oryginalną recepturą ich dziadka, bracia d’Offray stworzyli pierwszy rum na Seszelach. Obecnie destylują 7 rodzajów rumów od biały...
Za produkcją Takamaka Rum stoi destylarnia Trois Frères. Założona w 2002 roku gorzelnia, znajduje się na terenie starej tropikalnej plantacji na Seszelach. Zainspirowani oryginalną recepturą ich dziadka, bracia d’Offray stworzyli pierwszy rum na Seszelach. Obecnie destylują 7 rodzajów rumów od biały...
Nazwa rumu Bacoo wzięła się od BAH-KU złośliwego mitologicznego ducha o magicznych mocach, którego można spotkać na Karaibach, a teraz również w butelkach rumu Bacoo. BAH-KU to postać podobna do krasnala, która nagradza swojego właściciela życzeniami i to nie tylko trzema. Duch ten jak mówi legenda ...
Hell or High Water XO
Ten wyjątkowo rum to połączenie specjalnie wyselekcjonowanych destylatów pochodzących z aż 4 wysp: Barbadosu, Trynidadu, Jamajki i Gujany. Niektóre z nich dojrzewają w beczkach po amerykańskim bourbonie przez okres 15 lat. Aromat owoców tropikalnych, przypraw, czerwonego jabł...
Hell of High Water - dawniej Ron the Jeremy – to marka rumów która, po burzliwych przejściach i wielu upadkach odchodzi od kontrowersyjnego wizerunku twarzy tej marki. Dalej jednak chcą tworzyć doskonałe trunki, które pokochało wiele osób na całym świecie. Nowa nazwa Hell of High Water ma oznaczać g...
Hell of High Water - dawniej Ron the Jeremy – to marka rumów która, po burzliwych przejściach i wielu upadkach odchodzi od kontrowersyjnego wizerunku twarzy tej marki. Dalej jednak chcą tworzyć doskonałe trunki, które pokochało wiele osób na całym świecie. Nowa nazwa Hell of High Water ma oznaczać g...
Nazwa Gosling’s pochodzi od nazwiska założyciela rodzinnej firmy na Bermudach, funkcjonującej od 1806r. W 1857 roku stworzono pierwsze mieszanki rumu, a w ciągu trzech kolejnych lat rodzina mogła poszczycić się ciemnym i pełnym – Old Rum. Pierwotnie produkt był sprzedawany tylko i wyłącznie w beczka...
Rum był kupiony na prezent dla wielbiciela białych rumów...
BOTUCAL to jest zawsze gwarancja najwyższej jakości i dobrego smaku (Pozdrawiam Bartku!!!)Dariusz
Hell or High Water - dawniej Ron the Jeremy – to marka rumów która, po burzliwych przejściach i wielu upadkach odchodzi od kontrowersyjnego wizerunku twarzy tej marki. Dalej jednak chcą tworzyć doskonałe trunki, które pokochało wiele osób na całym świecie. Nowa nazwa Hell or High Water ma oznaczać g...
Wyjątkowy rum produkowany w japońskiej wytwórni sake Kikusi. To połączenie Japońskiej doskonałości i tradycyjnych metod. Niezwykle starannie dopracowana receptura, bogata w akcenty kwiatowe i owocowe. Produkowany wyłącznie z czystego soku z trzciny cukrowej. Leżakuje w beczkach z japońskiego dębu bi...
Właściciele Sprited Union Distillery zainspirowani sposobem w jaki najlepsi szefowie kuchni Michelin oraz światowej klasy producenci czekolady łączą słodkie i słone smaki, zmieszali gładki rum z Barbadosu z pięcioma delikatnymi przyprawami podkreślonymi odrobiną organicznej soli Añany.
Smak: sól, k...
W 1890 roku rozpoczęła się historia destylarni Flor De Cana, kiedy to jej założyciel uznał, że idealnym miejscem do zbudowania zakładu będą podłoża wulkanu San Cristobal, najwyższego oraz najbardziej aktywnego w Nikaragui. Żyzność ziem, ciepły wulkaniczny klimat oraz wzbogacona woda tworzą idealne w...
W 1890 roku rozpoczęła się historia destylarni Flor De Cana, kiedy to jej założyciel uznał, że idealnym miejscem do zbudowania zakładu będą podłoża wulkanu San Cristobal, najwyższego oraz najbardziej aktywnego w Nikaragui. Żyzność ziem, ciepły wulkaniczny klimat oraz wzbogacona woda tworzą idealne w...
Rum produkowany w bardzo małych partiach, w holenderskiej destylarni Zuidam, z melasy pochodzącej z Barbadosu, powolnej, trwającej ok. 2 tygodni fermentacji prowadzonej z udziałem 2 rodzajów drożdży oraz trzykrotnej destylacji w miedzianych alembikach. Dzięki leżakowaniu przez minimum 3 lata w beczk...
Rum produkowany w bardzo małych partiach, w holenderskiej destylarni Zuidam, z melasy pochodzącej z Barbadosu, powolnej, trwającej ok. 2 tygodni fermentacji prowadzonej z udziałem 2 rodzajów drożdży oraz trzykrotnej destylacji w miedzianych alembikach. Leżakowany przez minimum 3 lata w beczkach po P...
Rum typu small batch produkowany holenderskiej destylarni Zuidam, jako efekt ogromnej pasji jednego z jej właścicieli - Gilberta Zuidam, do tej kategorii alkoholu. Otrzymywany z melasy z Barbadosu, powolnej, trwającej ok. 2 tygodni fermentacji, prowadzonej z udziałem 2 rodzajów drożdży oraz trzykrot...
Subskrybuj newsletter i otrzymaj kod rabatowy. Kod rabatowy 20 zł na jednorazową rezerwację za kwotę minimum 200 zł*
*Kod rabatowy ważny jest przez 60 dni i nie łączy się z innymi promocjami na stronie serwisu winnicalidla.pl. Użytkownik może wykorzystać tylko jeden kod rabatowy z tytułu zapisu do newslettera.
Cieszymy się, że będziemy w kontakcie!
Łap rabaty i dostęp do wszystkich akcji promocyjnych. Rezerwuj i odbierz już następnego dnia.
Odbierz 20 zł rabatu i inspirującego ebook'a - kliknij w link przesłany na Twojego maila.
Rabat 20 zł jest aktywny przy rezerwacji za min. 200 zł.