The store will not work correctly in the case when cookies are disabled.
Prosimy o zapoznanie się z naszymi informacjami dotyczącymi polityki prywatności i ochrony danych osobowych.
Chcemy, aby korzystanie z naszej Witryny było komfortowe. W celu poprawy jakości funkcjonowania Serwisu i dostosowania treści reklamowych do Twoich preferencji, my i nasi zaufani partnerzy możemy przechowywać pliki cookies w Twojej przeglądarce i przetwarzać zawarte w nich dane osobowe analityczne i marketingowe. Kontynuując korzystanie z naszej Witryny bez zmiany prywatności ustawienia, wyrażasz zgodę na przechowywanie plików cookies w Twojej przeglądarce. Pamiętaj, że zawsze możesz się wycofać Twoja zgoda poprzez zmianę ustawień dotyczących plików cookies na zasadach opisanych w naszej Informacji dotyczącej plików cookie. Dodatkowe informacje o zasadach przetwarzania Twoich danych osobowych i przysługujących Ci prawach znajdziesz w naszej Polityce Prywatności.
Musujące wino z regionu Treviso, oznaczone klasyfikacją wytrawności Extra Dry. W ustach oprócz wyraźnej kwasowości wyczuwalny jest również lekki posmak słodyczy. Aromatycznie trunek jest bardzo łagodny a rozpoznawalny bukiet przypomina kompozycję akcentów grejpfruta, zielonego jabłka i ananasa. Muso...
Połączenie w stylu je ne se quoi;
delikatne toffie i lekkość soczystych
owoców.
Finiszowana w beczkach
z francuskiego dębu po winie
Chardonnay de Bourgogne.
Wanilia, przyprawy i łagodny karmel
zgrane w ekscytowanej,
niepowtarzalnej kompozycji.
Dojrzewająca wyłącznie
w beczkach z amerykańskiego dębu,
po bourbonie pierwszego
napełnienia
Rytmiczna melodia smaków
pulsująca nutami owoców
tropikalnych i egzotycznego
morskiego powietrza.
Finiszowana w beczkach po
karaibskim rumie Pot Still.
Słodycz przełamana ziołową
nutą, doprawiona soczystymi
śliwkami i dymem
zapewniającymi niespotykany finisz.
Finiszowana w beczkach po tequili
Don Julio Añejo
Limitowane edycje na cztery pory roku. Każda pora roku to jedynie 500 kolekcjonerskich butelek w unikatowej etykiecie przygotowanej na dany rocznik.
Jonston Spring Blossom Gin – Wiosenna Edycja Jonston Gin w roku 2023 powstała z połączenia:
klasyczna baza w alembiku (podstawowe botaniki takie ...
Jonston Signature Cocktails to seria premium koktajli gotowych do spożycia, które wymagają tylko lodu i Twojego ulubionego szkła. Koktajle tworzymy z najwyższej jakości składników a autorskie receptury powstają przy współpracy Jonston Distillery z uznanym barmanem Piotrem Sajdakiem, który zdobywał s...
Fresh Yuzu Gin to wyjątkowa mieszanka klasycznego ginu i soczystego, cytrusowego smaku owocu Yuzu. Ten wyjątkowy, gin oferuje przypływ świeżego, pikantnego smaku przy każdym łyku, co czyni go idealnym wyborem dla kreatywnych koktajli, jak i wersji solo. Bez względu na to, czy jest czysty, czy zmiesz...
Jonston Signature Cocktails to seria premium koktajli gotowych do spożycia, które wymagają tylko lodu i Twojego ulubionego szkła. Koktajle tworzymy z najwyższej jakości składników a autorskie receptury powstają przy współpracy Jonston Distillery z uznanym barmanem Piotrem Sajdakiem, który zdobywał s...
Balatonfüred-Csopak to region o umiarkowanym klimacie kontynentalnym, charakteryzującym się ciepłymi i słonecznymi latami oraz chłodnymi zimami. W regionie tym uprawa winorośli ma wielowiekową tradycję. Klimat i ukształtowanie terenu sprzyjają produkcji win o charakterze lekkim i świeżym, a szczegól...
Wysokiej jakości likier yuzu z destylarni Helios na Okinawie. Doskonale oddaje pikantny, lekko ziołowy charakter najsłynniejszych japońskich cytrusów.
Aromat: Cytrynowy, świeży.
Smak: Pięknie cierpki, mieszający się ze słodyczą likieru.
Okinawan citrus to likier inspirowany najbardziej południowym i subtropikalnym regionem Japonii - Okinawą. Świeży sok Shikuwasa (okinawski owoc cytrusowy) jest mieszany z syropem, aby stworzyć miękki i aromatyczny napój. Ma lekko żółtą barwę i zapach ostrych, kwaśnych owoców cytrusowych. Kwasowość i...
Jonston Botanical Vodka to produkt absolutnie naturalny, zero cukru, zero sztucznych aromatów, wyłącznie świeże botaniki. Ta botaniczna wódka powstaje poprzez macerowanie botaników, wykorzystanie naszych miedzianych 150L alembików z koszami infuzyjnymi, a parametryzowanie smaku i aromatu odbywa się ...
Region Saint-Émilion znajduje się na "prawym brzegu" Bordeaux i produkuje jedne z najsłynniejszych na świecie win na bazie odmiany Merlot. Saint-Émilion oficjalnie ustanowiony jako AOC w 1936 roku, a klasyfikacja Saint-Émilion Grand Cru AOC założona została w roku 1954. Apelacja Saint-Émilion Grand ...
Angostura® Cocoa Bitters - Angostura® Cocoa Bitters to przyprawa do aromatyzowania z nutą gorzkiego kakao i orzechowego karmelu oraz odważnym naparem aromatycznych roślin zapewniająca nieskończone możliwości smakowe. Wyprodukowany z najlepszych, lokalnie zbieranych ziaren kakao Trinitario (Trynidad ...
Wino z odmiany Sauvignon Blanc z regionu Mór. W bukiecie trunku rozpoznać można aromaty przypominające owoce dojrzałego agrestu, ananasa, banana, marakui. Do nosa dociera również akcent zielonej papryki - choć w ogólnym ujęciu dominuje tu raczej bogactwo owoców tropikalnych. W ustach przyjemna, orze...
Subskrybuj newsletter i otrzymaj kod rabatowy. Kod rabatowy 20 zł na jednorazową rezerwację za kwotę minimum 200 zł*
*Kod rabatowy ważny jest przez 60 dni i nie łączy się z innymi promocjami na stronie serwisu winnicalidla.pl. Użytkownik może wykorzystać tylko jeden kod rabatowy z tytułu zapisu do newslettera.
Cieszymy się, że będziemy w kontakcie!
Łap rabaty i dostęp do wszystkich akcji promocyjnych. Rezerwuj i odbierz już następnego dnia.
Odbierz 20 zł rabatu i inspirującego ebook'a - kliknij w link przesłany na Twojego maila.
Rabat 20 zł jest aktywny przy rezerwacji za min. 200 zł.