The store will not work correctly in the case when cookies are disabled.
Prosimy o zapoznanie się z naszymi informacjami dotyczącymi polityki prywatności i ochrony danych osobowych.
Chcemy, aby korzystanie z naszej Witryny było komfortowe. W celu poprawy jakości funkcjonowania Serwisu i dostosowania treści reklamowych do Twoich preferencji, my i nasi zaufani partnerzy możemy przechowywać pliki cookies w Twojej przeglądarce i przetwarzać zawarte w nich dane osobowe analityczne i marketingowe. Kontynuując korzystanie z naszej Witryny bez zmiany prywatności ustawienia, wyrażasz zgodę na przechowywanie plików cookies w Twojej przeglądarce. Pamiętaj, że zawsze możesz się wycofać Twoja zgoda poprzez zmianę ustawień dotyczących plików cookies na zasadach opisanych w naszej Informacji dotyczącej plików cookie. Dodatkowe informacje o zasadach przetwarzania Twoich danych osobowych i przysługujących Ci prawach znajdziesz w naszej Polityce Prywatności.
The House of Angostura® jest jednym z wiodących karaibskich producentów alkoholu, znanym ze światowej sławy bitterów i… i portfolio rumów premium. Historia destylarni to istna podróż w czasie. Wszystko zaczęło się w 1824 roku, kiedy założycie Dr Johann Siegert, po raz pierwszy stworzył Bitter jako lek łagodzący dolegliwości żołądkowe dla armii wenezuelskiej.
Produkcja rumów w The House of Angostura® rozpoczęła się 130 lat temu a w tym czasie destylarnia do perfekcji opanowała sztukę starzenia i blendowania, na nowo definiując kategorię rumów jako równie szlachetną, kunsztowną i artystyczną co whiksy. Rumy The House of Angostura® są cennym dziedzictwem i hołdem dla ewolucji przemysłu na Karaibach. Ich produkcja jest dokładnie doglądana od doboru surowców, przez odpowiednią fermentację, destylację w aparatach do destylacji ciągłej, starzenie w opalanych dębowych beczkach. Następnie poddawane są mieszaniu przez mistrzów z wieloletnim doświadczeniem przekazywanym z pokolenia na pokolenie według ściśle strzeżonych technik i receptur. Master Distiller The House of Angostura®, John Georges razem ze swoim zespołem jest zaangażowany w każdy z wymienionych procesów, aby zapewnić najlepszą jakość od doboru melasy po selekcję beczek.
Angostura® Cocoa Bitters - Angostura® Cocoa Bitters to przyprawa do aromatyzowania z nutą gorzkiego kakao i orzechowego karmelu oraz odważnym naparem aromatycznych roślin zapewniająca nieskończone możliwości smakowe. Wyprodukowany z najlepszych, lokalnie zbieranych ziaren kakao Trinitario (Trynidad ...
Angostura® Orange Bitters - Angostura® Orange Bitters jest młodszym bratem kultowego Angostura® Aromatic Bitters, wypuszczonym na rynek w 2007 roku. Tworzona według specjalnej receptury jest idealnie zbalansowanym bitterem, łączącym rześkość tropikalnych pomarańczy i rozgrzewające ciepło przypraw. ...
Angostura® 1824 - Dojrzewanie: min. 12 lat w palonych beczkach z amerykańskiego dębu po bourbonie
Kolor: ciemno bursztynowy kolor
Aromat: idealne połączenie słodkiej melasy, wanilii, skórki pomarańczowej, miodu, rodzynek i delikatnych przypraw.
Smak: Mocny, ale jednocześnie delikatny smak ciemne...
Ciekawy rum z Trynidanu i Tobago. Idealnie pasuje zarówno do koktajli oraz jako dodatek do herbaty. Dla smakoszy sprawdzi się również w czystej postaci.Łukasz
Subskrybuj newsletter i otrzymaj kod rabatowy. Kod rabatowy 20 zł na jednorazową rezerwację za kwotę minimum 200 zł*
*Kod rabatowy ważny jest przez 60 dni i nie łączy się z innymi promocjami na stronie serwisu winnicalidla.pl. Użytkownik może wykorzystać tylko jeden kod rabatowy z tytułu zapisu do newslettera.
Cieszymy się, że będziemy w kontakcie!
Łap rabaty i dostęp do wszystkich akcji promocyjnych. Rezerwuj i odbierz już następnego dnia.
Odbierz 20 zł rabatu i inspirującego ebook'a - kliknij w link przesłany na Twojego maila.
Rabat 20 zł jest aktywny przy rezerwacji za min. 200 zł.