Witaj na WinnicaLidla.pl
serwisie z szerokim wyborem napojów alkoholowych.

Czy masz już ukończone 18 lat?
Informacja dotycząca przetwarzania danych osobowych.
*Pole wymagane
Prosimy o zapoznanie się z naszymi informacjami dotyczącymi polityki prywatności i ochrony danych osobowych.

Chcemy, aby korzystanie z naszej Witryny było komfortowe. W celu poprawy jakości funkcjonowania Serwisu i dostosowania treści reklamowych do Twoich preferencji, my i nasi zaufani partnerzy możemy przechowywać pliki cookies w Twojej przeglądarce i przetwarzać zawarte w nich dane osobowe analityczne i marketingowe. Kontynuując korzystanie z naszej Witryny bez zmiany prywatności ustawienia, wyrażasz zgodę na przechowywanie plików cookies w Twojej przeglądarce. Pamiętaj, że zawsze możesz się wycofać Twoja zgoda poprzez zmianę ustawień dotyczących plików cookies na zasadach opisanych w naszej Informacji dotyczącej plików cookie. Dodatkowe informacje o zasadach przetwarzania Twoich danych osobowych i przysługujących Ci prawach znajdziesz w naszej Polityce Prywatności.

Zapisz się do naszego newslettera

i zdobądź
kod rabatowy 20 zł
za jednorazową rezerwację
za minimalną kwotę 200 zł*

*Kodu rabatowego nie można łączyć z promocjami w serwisie winnicalidla.pl

Whisky

Whisky SLYRS Classic | 0,7 L | 43%

700 ml

269,99 zł
Whisky SLYRS Classic | 0,7 L | 43%
Whisky SLYRS Classic | 0,7 L | 43%
269,99 zł
Czas realizacji: 3 dni robocze
Dostępność: średnia

-25 zł za min. 300 zł | -60 zł za min. 450 zł

Whisky

Whisky SLYRS Classic | 0,7 L | 43%

700 ml

Więcej informacji

Opis ekspertaWhisky Whisky SLYRS Classic | 0,7 L | 43%

Wszystko zaczęło się w 1994 roku: wyszkolony piwowar i mistrz gorzelnictwa Florian Stetter udał się w podróż studyjną do Szkocji. Jest zaskoczony podobieństwami do swojej ojczyzny - Górnej Bawarii: góry, czysta woda i cudownie czyste powietrze. Do tego dochodzi czasami upór Szkotów, który wydaje mu się bardzo bawarski, dialekt trudny do wymówienia i wyraźna tendencja do wolnego państwa. Tak wiele szkocko-bawarskich crossoverów i jego wizyty w słynnych na całym świecie destylarniach w regionie Speyside inspirują Floriana Stettera do wyobrażenia sobie single malta z Górnej Bawarii. Regionalne surowce, delikatna produkcja i długi proces starzenia w najlepszych amerykańskich beczkach z białego dębu sprawiają, że ten klasyk to genialny single malt. Whisky dojrzewa od 3 do 6 lat w beczkach z amerykańskiego białego dębu. Aromat: morele, skórka pomarańczy, świeży imbir, karmel. Smak: aromat marcepanu i orzechów włoskich, migdały, orzechy makadamia. Finisz: długi i intensywny, pomarańczowa marmolada, korzenne nuty cynamonu.
5555598

Opinie

Ten produkt nie został jeszcze oceniony.

Twoja ocena
Napisz własną recenzję