The store will not work correctly in the case when cookies are disabled.
Prosimy o zapoznanie się z naszymi informacjami dotyczącymi polityki prywatności i ochrony danych osobowych.
Chcemy, aby korzystanie z naszej Witryny było komfortowe. W celu poprawy jakości funkcjonowania Serwisu i dostosowania treści reklamowych do Twoich preferencji, my i nasi zaufani partnerzy możemy przechowywać pliki cookies w Twojej przeglądarce i przetwarzać zawarte w nich dane osobowe analityczne i marketingowe. Kontynuując korzystanie z naszej Witryny bez zmiany prywatności ustawienia, wyrażasz zgodę na przechowywanie plików cookies w Twojej przeglądarce. Pamiętaj, że zawsze możesz się wycofać Twoja zgoda poprzez zmianę ustawień dotyczących plików cookies na zasadach opisanych w naszej Informacji dotyczącej plików cookie. Dodatkowe informacje o zasadach przetwarzania Twoich danych osobowych i przysługujących Ci prawach znajdziesz w naszej Polityce Prywatności.
Alkohol destylowany jak whisky z odmiany jęczmienia Chevalier. Seria ta ukazuje różnorodność unikatowych, choć mało opłacalnych ze względu na koszt produkcji odmian jęczmienia, którego używano kiedyś w branży, kiedy nie rządzili księgowi.
Na końcu produkcji, ten jęczmienny new make blendowany jest ...
Starlino Pink Aperitivo to pyszny i złożony aperitif wykonany z mieszanki naturalnych owoców, ziół i przypraw, w tym włoskiej skórki pomarańczy, skórki cytryny oraz innych ziół i przypraw. Elegancko pikantne i jasne, z cytrusami dominującymi w podniebieniu. Pachnące strużki anyżu i mentolu prześlizg...
Tokyo Nights Japanese Gin produkowany jest z melasy z trzciny cukrowej i wykorzystuje liczne lokalne składniki roślinne, takie jak kora yuzu lub proszek matcha. Do tego dochodzą jagody jałowca, nasiona kolendry i korzeń lukrecji. Rośliny są macerowane przez 24 godziny.
Gin Pink 47 to produkt czterokrotnie destylowany, idealny do picia z tonikiem oraz jako składnik wielu koktajli. Zawiera 12 botanicznych ziół, w celu zapewnienia najwyższej jakości i smaku.
Tokyo Night Rum produkowany jest z lokalnej melasy z trzciny cukrowej z wyspy Okinawa. Nie posiada dodatku cukrów ani słodzików. Charakteryzuje się szeroką paletą aromatów, przez co idealnie nadaje się do tworzenia koktajli w stylu japońskim.
Historia rodziny Naud sięga 1936 roku, kiedy to XIX wieczny młyn został przerobiony na destylarnię koniaku. Destylarnia wyposażona została w pięć małych alembików charentais. W 1999 roku rozpoczęto w niej także destylację wódki, tworząc ją z lokalnej, zimowej odmiany pszenicy. Jednak odmiennie od in...
NAUD COGNAC VSOP jest wytwarzany z połączenia winogron uprawianych na zboczach wzgórz Charentais i dojrzewających w beczkach z francuskiego dębu. Aromat wanilii, suszonych owoców, cynamonu i gałki muszkatołowej wypełnia nos, a dodatkowo uzupełniony jest nutami pomarańczy, brzoskwini i dębowych przyp...
To blend powstały na bazie delikatnego rumu z Filipin, potężnego, destylowanego w alembikach rumu z Ghany ( obydwa z melasy), uzupełnionego delikatnym i aromatycznym rumem z soku trzciny cukrowej z Wietnamu.
Po zblendowaniu, rum poddany zostaje kolejnej maturacji w beczkach po Sherry Oloroso.
Ghost Rose Edition jest kolejnym z doskonałych wydań luksusowej wódki dla miłośników mocnych wrażeń. W butelce - obok której trudno przejść obojętnie ze względu na charakterystyczne logo, znajduje się najwyższej jakości angielska wódka wytwarzana na bazie buraków cukrowych. Metody produkcji przeprow...
Brytyjska wódka klasy ultra premium. Czysta, gładka i dość delikatna w smaku. Wyczuwalne przyprawy i długie wykończenie z niezwykłym i bardzo przyjemnym aromatem kopru, skóry, karmelu i wanilii. Destylowana jest podobno w starej, nawiedzonej kopalni soli w Cambridge. Mówi się także, że w jej produkc...
Eiko Handcrafted to subtelna wódka z wyspy Hokkaido. Powstaje z japońskich zbóż i miejscowej wody źródlanej, cechującej się niezrównaną czystością i jakością. Jej smak dodatkowo łagodzi unikalna technologia filtracji wykrzystująca warstwy piasku i węgla. Trzykrotnie destylowana i czterokrotnie filtr...
Mieszanka trzyletniego Bocathéva Barbados i jamajskich rumów ma wspaniały aromat tropikalnego ananasa, mango i guawy oraz złocisty kolor z nutą miedzi. W smaku wyraźnie dominują nuty karmelu, czekolady i owoców tropikalnych. Trunek otrzymał Złoty Medal na Rum Masters Awards 2020
Rum, który leżakowana jest przez 12 lat w amerykańskich beczkach z białego dębu, wcześniej używanych do produkcji bourbona. Dojrzewający na Barbadosie trunek korzysta z tropikalnego klimatu, który znacząco przyspiesza jego proces starzenia. Destylacja odbywa się w alembiku. W aromatach rumu wyraźnie...
Specjalna edycja ginu Bayab z wodą różaną, która wnosi do gamy smakowo-aromatycznej kwiatowo- afrykański wyraz. Trunek ten łączy w sobie składniki roślinne, takie jak owoc baobabu, płatki róży afrykańskiej, woda różana, kolendra i sól morska, dzięki czemu zyskuje nieco słodszy i bardziej kwiatowy sm...
Gin destylowany z solą i woskiem pszczelim, aby wydobyć szerokie spektrum smaków ze skromnych jagód jałowca. Świeże aromaty igieł sosnowych, mięty jabłkowej i cytryny natychmiast pojawiają się w nosie, podobnie jak łagodna skórka pomarańczy, która uwydatnia się z czasem. Sam gin jest oleisty z apety...
Odważny i intensywny gin z destylarni Holyrood w Edynburgu, Height of Arrows Heavy składa się tylko z trzech składników botanicznych: soli morskiej z Isle of Skye, wosku pszczelego i prażonego jałowca. Dzięki prażeniu jałowca zmniejsza się ilość cukru obecnego w roślinach, tworząc ziemiste, mocne nu...
Ten gin zawiera tylko trzy składniki: jałowiec, sól morską z Isle of Skye i naturalny wosk pszczeli. Wykonany za pomocą metody multi-shot LDN Dry Method - Bright wykorzystuje trzykrotnie więcej składników botanicznych w porównaniu do ich oryginalnego ginu.
Wyjątkowy rum produkowany w japońskiej wytwórni sake Kikusi. To połączenie Japońskiej doskonałości i tradycyjnych metod. Niezwykle starannie dopracowana receptura, bogata w akcenty kwiatowe i owocowe. Produkowany wyłącznie z czystego soku z trzciny cukrowej. Leżakuje w beczkach z japońskiego dębu bi...
Powstaje poprzez dodanie do alkoholu naparu z gorzkich ziół przypraw, aromatycznych roślin i owoców. Charakteryzuje się wyraźnymi nutami cytrusowymi oraz korzennymi.
Jest świetnym składnikiem koktajli – w tym znanych na całym świecie Americano i Negroni. Stanowi doskonałe połączenie z tonikiem i s...
Destylarnia Nysura jest niezależną mikro-destylarnią z siedzibą w sercu Sycylii. Jako jedna z niewielu destylarnii na Sycylii, przeprowadza cały proces produkcji we własnym zakresie. Wszystkie składniki botaniczne użyte do produkcji ginów zbierane są z poszanowaniem rytmów natury i cykli pór roku. A...
Ginacria Sicilian Dry Gin pochodzi z selekcji ręcznie zbieranych roślin, rosnących między stromymi zboczami Etny i żyzną równiną Katanii. Na równoważoną i intrygującą mieszankę o śródziemnomorskim charakterze składają się m.in.: cytryny i pomarańcze, migdały, korzeń lukrecji oraz liście z drzewa róż...
Alkkemist Gin zaliczany do grona ginów ultra-premium, destylowany jest tylko i wyłącznie podczas każdej pełni księżyca, a zatem 12 razy w roku. To rzemieślnicza wizja alchemika XXI wieku, pasjonata ginu i wybrzeża Morza Śródziemnego.
Powstaje z 3-krotnie destylowanego alkoholu zbożowego i miesza...
Rum Renegade - To kolejny koncept Marka Reynier, właściciela destylarni Waterford.
Tym razem jego nowa destylarnia rumu na Grenadzie, gdzie trzcina cukrowa z każdej farmy, rosnąca na innym podłożu i w nieco odmiennym klimacie jest destylowana oddzielnie.
Powstaje zatem rum terroir, tworzony na nib...
Angostura® Orange Bitters - Angostura® Orange Bitters jest młodszym bratem kultowego Angostura® Aromatic Bitters, wypuszczonym na rynek w 2007 roku. Tworzona według specjalnej receptury jest idealnie zbalansowanym bitterem, łączącym rześkość tropikalnych pomarańczy i rozgrzewające ciepło przypraw. ...
Tequila z niższej półki ale całkiem obiecująca, aromatyczna choć z nutą aromatów "bimbrowych" jak u dziadka co nadaje jej uroku. W drinkach jest dobra. Dziwi mnie tylko ten dodatek karmelu, przecież dojrzewa 4 miesiące co powinno jej nadać wystarczającej barwy. Z pewnością ciekawa alternatywa dla tequili Sierra. W tej cenie do polecenia.Paweł
Subskrybuj newsletter i otrzymaj kod rabatowy. Kod rabatowy 20 zł na jednorazową rezerwację za kwotę minimum 200 zł*
*Kod rabatowy ważny jest przez 60 dni i nie łączy się z innymi promocjami na stronie serwisu winnicalidla.pl. Użytkownik może wykorzystać tylko jeden kod rabatowy z tytułu zapisu do newslettera.
Cieszymy się, że będziemy w kontakcie!
Łap rabaty i dostęp do wszystkich akcji promocyjnych. Rezerwuj i odbierz już następnego dnia.
Odbierz 20 zł rabatu i inspirującego ebook'a - kliknij w link przesłany na Twojego maila.
Rabat 20 zł jest aktywny przy rezerwacji za min. 200 zł.